top of page

Ervaringen

Onze zorg wordt gewaardeerd met een 9,8.

Bekijk meer ervaringen op de website van Keurkmerk Persoonlijke Uitvaartzorg, u kunt ons vinden onder Veenendaal.

Fam. Morie

Zeer goede begeleiding gehad bij en rondom de uitvaart van onze vader. Inge is zeer betrokken en regelt alles snel en super doortastend. Ook wordt er goed geluisterd en meegedacht naar/met onze wensen.Met de 2 achterkleinkinderen (6 en 4 jaar oud) werd ook zeer goed omgegaan en werden er op een mooie manier bij betrokken. Wij zijn echt super tevreden!!!!

U vindt Diakonos uitvaartverzorging in V

Fam. van Dijkhorst

Als u meer ruimte in uw beoordelingsschema zou hebben zouden zij op de meeste punten nog veel hoger dan een 10 scoren. Ze waren/ zijn geweldig goed.

Goed%20afscheid%20nemen%20is%20ook%20voo

Fam. Peeterse

We kijken terug op een goed verzorgde en persoonlijke uitvaart, het heeft ons gesterkt en getroost!

Een overlijden melden kan 24 uur per dag

Fam. Kwakernaak

Dank voor de fijne, integer en professionele begeleiding na het overlijden en rondom de uitvaart van mijn man. Dhr van Kruistum was voor ons als familie tot grote steun. Hij was tussendoor makkelijk bereikbaar, via app, telefoon, mail. Hij dacht met ons mee, en alles werd in overleg, in harmonie en gedoseerd geregeld. We kunnen “van Kruistum uitvaartzorg Diakonos” zeer aanbevelen.

U vindt Diakonos uitvaartverzorging in V

Johan Blad

Inge zorgt voor een persoonlijke benadering, een goede begeleiding en het gevoel dat je er niet alleen voor staat! In één woord uitmuntend.

Een overlijden melden kan 24 uur per dag

M.A.W Vernhout-Schults

Deze uitvaart was voor ons de 3e in 3 jaar tijd. Voor ons geen twijfel wie we hiervoor weer moesten/mochten vragen. In de emoties en hectiek die een overlijden geeft, was Inge voor ons een rots in de branding. Professioneel, maar toch ook dichtbij. Ruimte voor onze eigen keuzes maar ook goede adviezen. 

BureauAPS-Diakonos-8983.jpg

M H Blokzijl van Hasselt

Het was heel bijzonder hoe we ons begeleid hebben geweten. Vanaf het moment dat mijn man was overleden, totdat hij in de kist lag, daaruit heb ik veel zorg ervaren, en dat was waardevol, waar ik heel mooie herinneringen aan over heb gehouden! De persoonlijke aandacht in de condoleance en de begrafenis was heel bijzonder, en dat hebben we zeer gewaardeerd!

BureauAPS-Diakonos-8485.jpg

Marjan Blankestijn - van Kooten

Vanaf het eerste contactmoment bewaarde de heer van Kruistum de rust en begeleidde hij ons door de moeilijke dagen op een zeer vertrouwelijke, discrete en deskundige wijze.

BureauAPS-Diakonos-8534.jpg

Fam. Gort

Na het overlijden van onze tante kwamen wij in contact met Aart van Kruistum van Diakonos Uitvaartverzorging. We hadden ons geen betere uitvaartverzorger kunnen wensen. Aart is vriendelijk, behulpzaam, transparant, respectvol en professioneel. Dankzij zijn passende begeleiding hebben we de voorbereidingen en de uitvaart van onze tante heel persoonlijk gehouden en is het afscheid een mooie warme herinnering geworden. Nogmaals hartelijk dank!

BureauAPS-Diakonos-8776.jpg

Fam. van Ginkel

Bij de voorbereidingen was geen extra inspanning voor de heer Van Kruistum teveel. Accuraatheid, betrouwbaarheid, snel handelen en het stipt nakomen van de afspraken gaven de voorbereidingen de rust en het vertrouwen. De uitvaart is zodoende geheel conform onze wensen gegaan.

.jpg

Fam. Buuts

My situation was special in that I came in from overseas to arrange my Tante's cremation. I had no experience doing this before, I didn't speak much Dutch and I didn't know the cultural traditions that went along with a Dutch cremation service. Inge was patient and helpful and listened well to what my Tante's last wishes would be. She was caring, professional and thought of everything that needed to be done. We had a beautiful service that was video taped for my family around the world. Each person that has seen it remarked that the service was beautiful and dignified and exactly as what my Tante would of wanted. I am grateful for Inge's help with all of this and would highly recommend Van Kruistum Uitvaartzorg - Diakonos.

BureauAPS-Diakonos-9073.jpg

Fam. van der Zee

Mevrouw Van Kruistum is een warme, hartelijke vrouw die heel zorgvuldig is in woord en gedrag. Ze kan goed luisteren en wist onze wensen om te zetten in daden. Mede dankzij haar kunnen wij terug zien op een mooi en gedenkwaardig afscheid wat we zelf hebben samengesteld en uitgevoerd met haar op de achtergrond. We wisten en voelden dat als er iets zou haperen zij het op kon vangen.

BureauAPS-Diakonos-8946.jpg

Petra (Ruisch -) van Barneveld

Bedankt voor de fijne begeleiding in een moeilijke tijd. Het contact was goed en heel persoonlijk. Wij als familie kijken op de uitvaart terug met een goed gevoel. Ook de nazorg was uitstekend. 

BureauAPS-Diakonos-8421.jpg

Marian Jansen- Schimmel

In 2017 heeft Inge de uitvaart van onze moeder verzorgd. Helaas hadden we haar in 2018 weer nodig voor het afscheid van onze vader. Ondanks het verlies was het zo fijn voor ons om Inge naast ons te hebben staan. De rust die ze uitstraalt, de betrokkenheid en het laten inzien dat elke keuze die we maken goed is. "Blijf bij jezelf het is jullie afscheid" zei ze vaak. Bedankt voor je begeleiding. 

BureauAPS-Diakonos-9302.jpg

Judy van Wiggen

2 jaar na het overlijden van onze moeder is onze vader overleden. Voor ons als kinderen hebben wij het als zeer fijn ervaren dat Inge de uitvaart wilde regelen. Zij dacht met ons mee, en de wensen die we hadden zijn allemaal gerealiseerd. Als we terugkijken op de begrafenis en de dagen er voorafgaand dan kunnen we alleen maar zeggen dat alles perfect gelopen is. Het contact verliep heel goed, we konden haar altijd bellen of appen, kregen snelle reactie terug. Inge is een warme persoonlijkheid, heeft oog voor detail, waren korte lijntjes. We zullen Inge en haar organisatie zeker aanbevelen. 

BureauAPS-Diakonos-8437.jpg
bottom of page