top of page

Een uitvaart op de Utrechtse Heuvelrug

Utrechtse Heuvelrug, Amerongen

De Utrechtse Heuvelrug bestaat uit de dorpen Amerongen, Overberg, Leersum, Doorn, Maarn, Maarsbergen en Driebergen-Rijsenburg.

De dorpen, de natuur en de mensen zijn er prachtig. En ieder dorp heeft zijn eigen historie, kerkelijke gemeentes, begraafplaatsen en uitvaartmogelijkheden.

 

Opvallend zijn de mogelijkheden om op te baren op de begraafplaatsen. Denk maar eens aan Amerongen, Leersum en Doorn.

Maar als je dat nu geen fijn idee vindt, welke andere mogelijkheden zijn er dan nog meer? Voor inwoners van Doorn in De Koningshof wellicht een passende plek.

We zijn regelmatig te vinden in de aula op de begraafplaats in Leersum, waar hele fijne 24-uurskamers zijn. U krijgt de sleutel van de aula en de rouwkamer en kunt op rouwbezoek wanneer u maar wilt.

 

Heel bijzonder is het voormalige Zendings-Diaconessenhuis in Amerongen. Dit sfeervolle gebouw is het onderkomen geworden van Stichting Hebron Missie. In het grote huis wonen enthousiaste (jonge) mensen die onder andere een Bijbelschool runnen en gezinnen ondersteunen. De Kapel in dit gebouw is tegenwoordig een moderne sfeervolle zaal met geweldige audiovisuele apparatuur. Livestream, video-opnames, presentaties zoals foto’s filmpjes van de overledenen, alles is mogelijk. Er staat een mooi kerkorgel en een echte vleugel. Het gebouw heeft een warm ingerichte rouwkamer waar de overledene in alle rust kan zijn, tot de dag van de uitvaart.

Wilt u weten wat de mogelijkheden in uw woonplaats zijn?

bottom of page