top of page
Aart en Inge van Kruistum, uitvaartverzorgers van Diakonos

"Wat Ik gedaan heb, zal Ik blijven doen. Ik zal je steunen en beschermen."

Uitvaartondernemer in Veenendaal

Diakonos ontstond vanuit idealisme. Vanuit de wens om dichtbij mensen te kunnen zijn wanneer er verdriet is. Om troost te bieden en echt te helpen. Het is wat ons hart raakt en de basis van onze dienstverlening. Eerst vanuit Zendings-Diaconessenhuis Bethanië in Amerongen, inmiddels als zelfstandig uitvaartondernemer in Veenendaal en de omgeving Gelderse Vallei en Utrechtse Heuvelrug.

Nieuw perspectief

De olijftak is tekenend voor onze dienstverlening. Het staat symbool voor hoop, troost en vrede. Het is precies waar we met onze uitvaartzorg een kleine bijdrage in proberen te leveren voor nabestaanden. We bieden u troost en hulp na een groot verlies. En zorgen dat het afscheid past bij wie uw overleden dierbare was.

Inge van Kruistum. Bel haar rechtstreeks: 06 242 015 71

”De wensen van de familie staan op de eerste plek”

“Als uitvaartondernemer geef ik mijn geloof handen en voeten door er voor nabestaanden te zijn. De betekenis van Diakonos - hij die dient - staat daarbij altijd voorop. Ik ben er voor iedereen die mijn diensten nodig heeft en zet me voor honderd procent in voor een afscheid dat volledig bij uw wensen aansluit.”

Inge van Kruistum – Salomons

Inge vertelt vanuit De Munnikenhof in Veenendaal over haar werk, haar passie:

”Onze focus ligt op rust”

“In de emotionele periode na een overlijden probeer ik de rust te bewaren. Door de tijd te nemen. En door goed te luisteren naar de nabestaanden. Een mooi afscheid geeft hernieuwde kracht en helpt om op een later moment met een warm gevoel terug te kunnen kijken op een intens verdrietige periode. Dat is mijn doel.”

Aart van Kruistum

Aart van Kruistum. Bel hem rechtreeks: 06 23 55 11 00

Aart vertelt in een interview op Family7 over zijn diepste motivatie: liefde voor mensen

"Liefde houdt niet op waar het leven eindigt"

bottom of page